Digitalt årshjul

Postet av Steinkjer Volleyballklubb den 1. Jun 2023

Heisann

Årshjul

 

Vi har nå laget ett digitalt årshjul - her vil du finne aktiviteter som skjer både nasjonalt, regionalt og i klubben vår.

Noe er også administrativt som hjelp til oss i styret om frister etc :) 

Årshjulet finner du her: https://aarshjulet.nif.no/arshjul?w=uc4ea2dd40
Trenerkurs 1 - del 1 i Steinkjer!

Postet av Steinkjer Volleyballklubb den 11. Apr 2023

Det blir Trenerkurs 1 i Steinkjer i juni.Les om kurset her: Trener 1 del 1 Steinkjer - 06/23 - Norges Volleyballforbund

Ungdommer som blir 14 år i år kan delta på Mini/ungdomstreneren lørdagen. Ungdommer som blir 16 år i å kan delta på søndagen og resten av Trener 1 😁. Hvem er interessert i å delta? For interesserte i Steinkjer VBK: Ta kontakt med Irene Sand.

Et kurs som passer utmerket for ungdommer, foresatte, trenere for barn og ungdom, trenere som trenger trenerkompetanse/trenere som ønsker å dele av sin erfaring, lærere, 4H, allidrettsinstruktører osv. Start gjerne allerede i dag med å gjennomføre Trenerattesten: https://www.idrettsforbundet.no/digital/trenerattest/

Har du barneidrettstreneren (fra andre idretter) fra før av er det kun deler av kurshelgen du trenger. Ta kontakt med Irene Sand dersom det er tilfellet.

Del 2 av Trener 1 arrangeres i Trondheim to uker etterpå.Årsmøte og Temaøkt "Vi leder sammen"

Postet av Steinkjer Volleyballklubb den 31. Mar 2023

Årsmøte i Steinkjer Volleyballklubb er gjennomført 🎉Protokoll finner du her: https://www.steinkjervolleyballklubb.no/storage/Preview?id=ffff3dce-dc2b-4138-a17b-0b7648cca1e5 🤗


Siv Anita Krokstad er fortsatt leder i klubben 👊😊Vi har også hatt besøk av Kate Sønstebø i "Vi leder sammen"-prosjektet i Norges Volleyballforbund . Vi fikk delta i temaøkt om hvordan rekruttere og ivareta kvinner i klubben. Vi er ganske gode, men skal likevel bli enda bedre på mye 😇#åpen
#engasjert
#idrettsglad

Årsmøte

Postet av Steinkjer Volleyballklubb den 23. Mar 2023

Steinkjer Volleyballklubb inviterer til årsmøte 30.mars kl 19.00 i Steinkjerhallen.


Årsmøtepapirene finner du her: 

https://www.steinkjervolleyballklubb.no/storage/Preview?id=d94d07f4-81bb-4be5-b13e-8441b6830db2


VEL MØTTFlere som ønsker treneroppgaver i klubben?

Postet av Steinkjer Volleyballklubb den 1. Mar 2023

Utvikle spillere sammen med deg?
Vi i Steinkjer Volleyballklubb ønsker å kartlegge hvorvidt alle som ønsker å være trenere i vår klubb er blitt spurt? Altså spillere fra 7.klasse og opp, foresatte og andre interesserte som har lyst til å hjelpe til på trening, være medtrener i et trenerteam eller hovedtrener for våre mini/diamant/teen/U15/U17-lag.
Dette kan være å følge treninger nå i vår, sandvolleyballaktivitet i sommer eller være trenere for høstens lag 😁Vi lurer også på om noen ønsker å delta på minitrenerkurs (aktiviserer 0-12 år) Ungdomstreneren (trene 13-19 år)
Trener 1-kurs spes rettet mot aktivitet for barn og ungdom  (+ nybegynner voksen) 
Trener 2-kurs spes rettet mot aktivitet for Ungdom og også senior
Når vi vet etterspørselen så kan vi sette opp evt trenerkurs 😊Svar via messenger eller epost til Irene Sand, treneransvarlig i Steinkjer Volleyballklubb.


Har du ingen kursing pr nå: ta NIFs trenerattesten først: https://www.idrettsforbundet.no/digital/trenerattest/