Høsten 2020 i bilder

Postet av Steinkjer Volleyballklubb den 26. Des 2020Helt topp å ha noen å se opp til. Herrelaget trener etter disse tøffe 5. - 7.klassingene.

Ikke rart våre unge volleyballspillere er så inspirert, si.

De flinke karene på herrelaget er trenere for ungdomslaget.


Ballsidighet er kompetansetrening.
En av våre unge trenere leder fløytelek til tullball/minivolleyballgjengen - treneren er 5.klassing!Oppstart for tullball/minivolleyball den 10. oktober - litt seint, men desto bedre føltes det å komme igang.Kampdag for damelaget 9. oktober. Gul & stolt!

Kate Sønstebø kom "hjem" til Steinkjer Volleyballklupp for å holde kurset Klubbdrift Ekspress. Kate var med på å starte Steinkjer Volleyballklubb i 1997.


Julevolleycup 2. til 10. klasseDet koster penger å drive volleyballklubb, så vi setter umåtelig stor pris på alle dere som kjøper dopapir når vi har slike dugnader.

Samarbeid med Steinkjer Håndballklubb om varetelling på OBS!
Screenshot av screenshot av TrønderAvisa.
Topp opplegg da vi besøkte verdalshallen.
Vi ble invitert til å hjelpe til på TrønderAvisas Håndballskole i høstferien. Bildet er screenshotta fra februar, da de hadde tilsvarende i vinterferien. Vi var med da også, vi.På kampdag må man belage seg på å være sekretariat og dommer.


Herrelaget tar kampropet mot Lierne. 
Snart klar for kamp 10. oktober. Heia Steinkjer!


Utstyret som er ringa rundt var i karantene. CoVid-19 kan overleve i 3 døgn på overflater av plast eller stål, og vi tok ingen sjanser.

Klubbmestere 2020
Bilde fra ei trening til 5. - 7. trinn gutter i adventstida.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.