De kule gule fikk 7. plass i RM

Postet av Senior kvinner den 19. Sep 2020

En fornøyd gjeng etter fire spilte kamper i Regionmesterskapet i dag i Steinkjerhallen. Tap mot NTNUI D3A og Snåsa i innledende, men seier mot TBK 2 og Blussuvoll 2 i sluttspill om 7.-9. plass, av totalt 9 lag.

Dagen kort oppsummert:
Tusler mot Steinkjerhallen. Vi er Kul, Gul og stolt! Klar for hva som helst!
Qrona-registrering
Garderobeskilting
Kohort-bord-skilting
Vaskestaur og mopp
Lagledermøte om vasking og andre gjøremål knyttet til covid-19


Hovedsekretariatet spiller Skamløs, og vi digger med! (https://www.youtube.com/watch?v=h8Kop0hskPo)
Funksjonæroppgaver, knyttet til vår pulje.
Herlige herrelagsspillere som stiller i hovedsekretariat i dag! Takk for super innsats. Vi fikk konsentrert oss om å spille på vårt beste. Hehe! Også så kjekt at Bjørn Ove liker å prate i mikrofon! Vi liker det ikke like godt.

Kamp 1 - besøk at potensiell ny trener (!). Spennende!
Ingen kos og klapp, men desto mer bråkete heiarop og albuer i været! Varierende spill, men faktisk bedre og bedre samspill utover i kampen. Vi fikk også satt en del blokk, selv om vi ikke har trent noe særlig på det. Hurra!
Vinking som "takk for kampen" til dommere og motstanderlag
Vasking av stoler og banehalvdel

Kamp 2 - Gode Snåsa skulle etter hvert ha noen serverekker, som satte oss helt ut. Men, fryktelig gøy å spille mot et godt lag! Fint å erfare servepress og smash med snært!
Vasking av stoler og banehalvdel
Lørdagsgodterier - koronavennlig

Nedre sluttspill starter, og vi er funksjonærer i første kamp.
Elise lærer seg å føre internasjonalt skjema
Våre linjedommerne følger flittig med. Det er vi gode på!
Vi bærer egne stoler og vasker banehalvdel

Kamp 3 - mot TBK 2 (nå gjelder det!) Var det nå Bjørn Ove kom å bisto som coach, eller var det siste kamp tro. Refent husker ikke akkurat når de gode tipsene kom, men TAKK! Det var supert! Vi justerte litt slik og litt sånn´der, og vipps så var vinnerlaget på plass, selv om vi surret litt forvirret rundt etter å ha flyttet på plasser, og roller og frem og bak osv. Nå er det meste testet ut til sesongstart, og det er godt å vite. Kaisa holder fortet der bak! Færrest personlige feil i dag! Ane er nå tilgangs inn i kampen, og fint at hun liker å henge en hel dag med oss gæmlisene (minus Kaisa da)! Hun smasher både kant og tremeter, og sikrer her og der! Elise blomstrer med den udugelig foten!  Superkjekt å ha Elise tilbake etter beinbrudd! Torill er fortsatt noe varm og myk i ryggen, og fikser alle slags rare mottak som kommer fra oss der bak! Og, joda, du kan smashe! Skal øve in noen trekk, slik at du skaffer oss noen poeng også! Også, så flink som hun er til å rekke hendene over hodet for å juble! Det skal vi andre lære bedre til neste gang. Jannicke trer inn som dia når det er behov for det, og det fungerer superbra! Og, de nettservene til Jannicke må selvfølgelig nevnes. Herlig! Siv Anita blokker som hun aldri har gjort før, og fikser og ordner der framme! Irene surrer rundt omkring på banen, men innhenter seg stort sett i tide for å være i rett posisjon. Smashing fra litt her og der, som potet på laget!

Kampen mot Blussevoll 2 var i grunn noe lik kamp 3. Referent husker ikke helt forskjellen. Vi var nok enda mer samspilte! Og vi var nok flinkere til å stå på linje og hjelpe hverandre!


Vi gratulerer selvsagt NTNUI D2B som vinnere av turneringa!  Tausin fra Snåsa ble nummer to, og får derfor spille neste runde i Norgesmesterskapet! Gratulerer!
Bra jobba SVBK-damer!!
Og, bra jobba SVBK-menn - vi har mottatt masse skryt om arrangementet! Vi skal forsøke å gjøre like god jobb i morgen!

I morgen er vi like kule og gule! Stiller med noe nytraktet kaffe og noe pulverkaffe (!) og godt humør!


Referent, potetenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.