Flott deltakelse i NM U15 i Sandvolleyball

Postet av Steinkjer Volleyballklubb den 4. Aug 2022


Steinkjer VBK har ikke tidligere deltatt på NM i sandvolleyball for U15. Årets mesterskapet ble spilt i Oslo i uke 30, med Koll Volley som arrangør.  Fra Steinkjer VBK reiste spillerne Ida Amalie Tuflått Elvestad og Thale Josefsen, samt trener Bjørn Ove Elvestad.

Klubben fikk nå se hvordan det er å delta på et slikt mesterskap og vi fikk fulgt to av våre ivrige sandvolleyballspillere i sitt første NM. Nå vet vi hva som venter oss dersom flere spillere fra klubben vil og skal kunne delta på NM i sandvolleyball neste sommer!

Ida Amalie og Thale viste kjempegod NM-innsats!
Klubben er svært stolte av NM-deltakelsen, og vi gratulerer jentene med å ha nådd sine mål i NM. Det ble en flott 20. plass, av 28 lag!  

Jentene har fortalt at de var svært spente da de skulle reise til NM. Da de kom til Oslo dro de for å se på baner, slik at de var litt forberedt. Noen kamper spilte de veldig bra, og de er veldig fornøyd med at de fikk med seg en seier. Jentene fikk også dømt andre lag og sett andre lag spille. Ida Amalie og Bjørn Ove så finalene siste dag. Ida Amalie forteller at de som vant, virkelig fortjente seieren på grunn av godt spill. Vinnerlagene viste veldig gode prestasjoner på banen.

Jentene sier de lærte masse ved å delta i mesterskapet. Spesielt om kommunikasjon, kontroll og linjeforståelse.

Ida Amalie sier det hadde vært gøy å nå finaler i senere mesterskap. Thale håpe de kan ta samme tur til neste år. Vi takker jentene og Bjørn Ove for godt gjennomført NM-deltakelse!


Spillere som kan delta på aldersbesteme NM i sandvolleyball (U15, U17, U19 og U21) neste sommer er født i 2010 eller tidligere. NM sandvolleyball har åpen påmelding og dersom man har mange nok i støtteapparat kan flere lag fra en og samme klubb reise til NM. Takk for flotte bilder fotografer Frank Josefsen og Bjørn Ove Elvestad ;)


1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.